ABS ons bedrijf,
schoonmaak onze service

ABS biedt gespecialiseerde schoonmaakdiensten voor uw kantoor of bedrijfsgebouw. Wij zorgen voor kraaknette gebouwen van een propere inkomhal of ordelijke bureaus tot een fris sanitair. ABS verzorgt mee het imago van uw organisatie of onderneming.

Wij zorgen voor kraaknette gebouwen

Onze schoonmaakploegen
staan tot uw dienst

Onze schoonmaakploegen zijn actief in verschillende sectoren.

Daarom worden onze mensen opgeleid om aan deze specifieke eisen te voldoen. Wij geven elke klant een service op maat die kwaliteit voorop stelt.

ABS is een garantie op kwaliteit

We zijn nog dagelijks bezig met kwaliteitsverbetering! Als modern en professioneel schoonmaakbedrijf willen we ruimschoots kunnen voldoen aan de hoge eisen die onze opdrachtgevers stellen.

Met het ISO 9001-certificaat krijgt de geleverde kwaliteit ook een meetbare waarborg. Het behalen van deze kwaliteitsgarantie en kwaliteitssysteemcertificaat volgens de norm EN ISO 9001, was dan ook een van de prioriteiten van ABS. Op het einde van 2013 hebben wij dit certificaat veilig gesteld tijdens een audit.

Kwaliteitsbeleid.

Onze missie - visie - strategie.

De Algemene Belgische Schoonmaak Unie (ABSU) kende aan ABS het Cleaning Quality Label toe.

Als verdere stap in ons voortdurend streven naar optimale klantentevredenheid stelt ABS verder alles in het werk om het ISO 14001-certificaat te behouden.

Klik hier om onze milieubeleidsverklaring te bekijken
Klik hier om ons kwaliteitsbeleid te bekijken
Klik hier om onze GDPR-privacyverklaring

Ervaring

sinds 1988

Klant-tevredenheid

Kwaliteit

Materialen & producten

Materialen & producten

In samenwerking met gespecialiseerde leveranciers houdt ABS steeds rekening met nieuwe producten en schoonmaaktechnieken.

Zo draagt de kwaliteit en ergonomie van onze producten bij tot de kwaliteit van onze diensten.

Werkwijze

Werkwijze

U krijgt een vast schoonmaakteam (één of meer personen) toegewezen dat is samengesteld in functie van de aard, het tijdstip en de omvang van de taken die bij u moeten uitgevoerd worden.

De opbouw en opvatting van onze werkbeschrijving bieden een duidelijk overzicht van de vooropgestelde schoonmaakwerkzaamheden. Onze concrete en efficiënte aanpak laten toe in een stipte en correcte uitvoering te voorzien en zo een constante kwaliteit te garanderen.

Opleiding

Opleiding

Al onze medewerkers hebben een bedrijfsopleiding achter de rug en krijgen regelmatig bijscholing. Hun kennis over producten wordt regelmatig geëvalueerd. Naast de technische bekwaamheid, zijn ook presentatie, beleefdheid, zin voor orde en initiatief belangrijke aanwervingscriteria.

Actieve controle

Actieve controle

Onze medewerkers staan onder de leiding van hun vaste regio-inspecteur. Die regio-inspecteur controleert het werk, onderhoudt op regelmatige basis contact met de klant en brengt verslag uit aan de directie.

Per bezoek stellen wij een individueel rapport op om tekortkomingen te verhelpen. Bij ernstige problemen grijpen we onmiddellijk in en volgen we alles op tot het probleem verholpen is.